Rizspapír (50x50 cm/1 db) - amour

  • Kategória: Rizspapír 
  • Készletinfó: 3
  • Súly: 15.00 gramm
Ára: 995 Ft (783 Ft + ÁFA)
Ezt a terméket csak kedvezmények nélküli áron tudjuk értékesíteni!

Rizspapír - amour

Mérete: 50x50 cm

A rizspapír jól használható a klasszikus dekupázstechnikával, bármilyen jellegű felület díszítésére: fa, üveg, fém, műanyag, cserép, polisztirol, stb. Készíthetünk ilyen módon különböző lakberendezési- és használati tárgyakat, vintage, klasszikus vagy modern stílusban, hiszen sokféle minta áll rendelkezésre.
Használatával különböző hatások érhetőek el, függően attól, hogy milyen felületre dolgozunk (pl. üveg) és az kapott-e alapozó festést ragasztás előtt vagy sem.

Javasolt ragasztók: dekupázs ragasztólakk, vagy fényes/matt vízbázisú lakk

Tipp: Ha a mintát nem tudod nagyon precízen körbevágni, akkor azt ki kell tépni a mintaívből, mert a vágott éleket elég nehéz eldolgozni - ezért inkább tépd, mint vágd, hogy a matrica-hatást elkerüld!
Amennyiben azt szeretnéd, hogy a rizspapír opálosan áttetsző maradjon a ragasztást követően is (pl. amikor közvetlenül üvegre dolgozol), dekupázs ragasztólakk helyett használj fényes vízbázisú lakkot és itasd át vele jól a papírt.
Használj erősebb, durvább sertésszőr ecsetet, hogy ragasztáskor jobban rá tudd nyomni a felületre a papírt, így szebb lesz a végeredmény!
A ragasztást követően (ugyanúgy, mint a szalvéta esetében) a mintát egy megfestett háttérbe kell "ágyazni". A háttér és a minta összedolgozása néhány egyszerűbb festési technikával kivitelezhető.

Az ár egy darab termékre vonatkozik.
4 rétegbe hajtva szállítjuk.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
Kedvezmények...
Szállítási információk...