Henna

Classic Henna hajszínezők és hajápolók


Hogyan őrizheti meg haja egészségét?
 
Önnek is problémája van hajfestékével?
Mindenki szép, egészséges és ápolt hajat szeretne, hiszen azonnal szemet szúró jelenség a beteg, fénytelen haj illetve fejbőr. A haj festése mindig is közkedvelt volt. Ma pedig már különösen divatos. Így a kínálat is óriási a hajfestékekben. Mind-mind tökéletes hajszínt és gyönyörű hajkoronát ígér.

A kémiai hajfestékek azonban hosszútávon nagyon tönkre tudják tenni a hajat. Vegyi összetevőik többet ártanak, mint amennyi örömet okoznak.
Emiatt egyre többen a természetes megoldásokat keresik hajuk festésére.

A henna reneszánsza

A legjobb választás a henna növény, mely nemcsak színezi a haját, teljesen befedve azt, hanem a lehető legteljesebb hajápolást is nyújtja Önnek.
A henna valószínűleg minden idők legelterjedtebb kozmetikuma. A régészeti leletek tanúsága szerint az egyiptomi múmiák haján és körmein is találtak hennanyomokat. Ezenkívül az indiai írásokban is találunk utalásokat a henna használatára. Gyógyító hatását már kb. 5000 évvel ezelőtt is ismerték. Különösen a haj ápolására és festésére használták. Előszeretettel alkalmazták azonban a hűsítő, nyugtató és fertőtlenítő hatása miatt is.
Nagyon sokan választják a hennát manapság is. Nem ok nélkül, hiszen a természet valódi ajándéka!

- Több mint egy hónapig tartó ragyogó hajszín
- Természetes fényű és erős haj
- Nincs többé hajhullás és korpa
- Selymes és dús tapintás

Classic Henna hajszínezők

A Classic Henna hajszínezők mindezeket az előnyöket biztosítják Önnek. Nem tartalmaznak ammóniát és hidrogén peroxidot, melyek leginkább károsak a hajra. 80%-ban tiszta hennaport tartalmaznak! Hét különböző természetes színben kaphatóak.

- Sötétbarna
- Gesztenyebarna
- Aranybarna
- Mélyvörös
- Burgundi vörös
- Fekete
- Hennavörös


Hogyan alkalmazzuk?

Használat előtt a Classic Henna port egyszerűen meleg vízzel pépesre kell keverni. Semmilyen balzsamot nem szükséges használni. A hajon egyenletesen eloszlatva legalább másfél órát rajta kell hagyni, hogy a henna festékanyaga a test melegének hatására beszívódjon a hajba. Ebből a célból ajánlatos egy vastag törölközővel vagy műanyag sapkával befedni a fejet. A hajápoló hatás fokozása érdekében ennél több időt is a hajon lehet hagyni. Ezután le kell öblíteni a hajat, majd kíméletesen szárítsuk meg.


Érdemes-e váltani?

Kérjük, látogassa meg a Henna fórumot is. Itt megoszthatja velünk, illetve olvasóinkkal kérdéseit! Valamint több vásárlónk véleményét is olvashatja, akik már kipróbálták a Classic Henna hajszínezőket.

 


Összehasonlítás


Tételek 1 től 5 / 5 (1 összes)